fbpx
+6010 510 9300 admin@mpr4u.my

MPR

Kuasa Jihad Kerjaya

Sertai Team MPR

Lot 1643, Jalan Ciku, Off Jalan Tupai, 34000 Taiping

605 829 0222

7 Nilai Utama MPR

Jujur

Tanggungjawab

Berwawasan

Disiplin

Kerjasama

Adil

Peduli

Prinsip MPR

7 Nilai

Nilai kami di MPR adalah sebahagian dari DNA kami. Ia menjadi landasan untuk kami menjalankan kerja-kerja harian sama ada dengan rakan niaga, masyarakat malah juga sesama sendiri.

Dengan kejujuran, tanggungjawab, berwawasan. disiplin, kerjasama, adil serta peduli, kami telah mencipta sebuah budaya syarikat yang harmoni di mana idea boleh bercambah dan semua orang mampu berjaya.

07

MPR Autoperformance

Sertai Team MPR
Keluarga MPR

Adakah anda seorang yang komited dan berazam tinggi? Ingin maju dan berjaya? Inginkan suasana kerja yang berbeza bersama rakan seperjuangan yang sentiasa menyokong dan membina? Adakah anda seorang yang jujur dan berfikiran terbuka? Ayuh! Sertai Team MPR. Kami akan jadikan anda salah seorang ahli pasukan yang berkredibiliti dan berjaya!

Pelbagai Program

Di sini, anda berpeluang untuk menimba pengalaman yang luarbiasa. Bukan semata-mata pekerjaan harian 9 hingga 5, malah anda bakal dihidangkan dengan ilmu-ilmu yang bermanfaat.

Latihan Khusus

Anda akan diberikan latihan khusus semasa bekerja di sini. Anda juga berpeluang untuk  menyertai seminar-seminar tentang  pekerjaan, keusahawanan dan juga peningkatan kendiri.

JIHAD KARIER

Di sini, kami sentiasa menekankan tentang pentingnya untuk kita membangunkan ekonomi ummah. Oleh sebab itu, kami terapkan 7 nilai-nilai yang menjadi teras pembangunan kami di KISB. Kerana perjuangan dalam ekonomi juga adalah satu jihad.

Bimbingan Kerjaya

Sepanjang anda berada di sini, kami akan memastikan anda jelas dan faham akan halatuju yang anda pilih. Kami juga akan berusaha untuk membimbing anda untuk mengecapi apa jua impian yang diingini. 

APA KATA MEREKA

“Saya rasa seronok dengan suasana kerja dekat sini santai dan happy yang tak akan dapat saya rasa dekat tempat lain. Rakan sekerja dan seluruh department staff sangat-sangat mesra. Apa yang saya suka konsep bekerja di sini ialah; mereka praktikan setiap tugasan dan apa yang kita lakukan sebagai game. Jadi memang tak stressf dan rakan sekerja semua ibarat satu team” 

Nadia

Ketua Eksekutif Pemasaran

“Mira nak share sepanjang bekerja di sini, banyak pengalaman yang Mira dapat dari segi teamwork, macam mana nak berbisnes dan communicate dengan orang. Kerja dekat sini memang best dan environment yang sangat positif dan dapat banyak bonus… hehe”

Mira

Eksekutif Pemasaran

“Bagusnya syarikat KISB ni menawarkan gaji dan faedah yang sangat berbaloi. Ditambah pula dengan aktiviti-aktiviti yang sangat seronok! Main kuat! Kerja kuat! Reward pun HEBAT!”

Naim

Operator Produksi

“Saya sangat bersyukur diterima bekerja di sini kerana kebajikan para pekerja sentiasa diutamakan dan suasana tempat kerja yang sangat kondusif serta dikelilingi rakan sekerja yang sentiasa positif dan bersemangat.”

Wahida

Pengurusan Sumber Manusia

Work

Kuasa.Jihad.Kerjaya

MPRNation

MAKLUMAT PERIBADI

//

MAKLUMAT KESIHATAN

KEMAHIRAN BAHASA

MAKLUMAT PENDIDIKAN

PENGALAMAN KERJA 1

Cth : Januari 2019 - Disember 2019

PENGALAMAN KERJA 2

Cth : Januari 2019 - Disember 2019

RUJUKAN

Sila berikan maklumat seorang (1) penama yang bukan ahli keluarga / saudara-mara yang dapat memberi keterangan dan pengesahan berkenaan maklumat diri anda.

LAMPIRAN DOKUMEN

Sila lampirkan dokumen sokongan (salinan kad pengenalan, sijil-sijil akademik, resume dan sebagainya) untuk rujukan pihak kami.

PENGAKUAN PEMOHON

Saya dengan ini mengaku bahawa segala maklumat yang diberi dalam borang ini adalah benar dan tepat. Jika sekiranya saya diambil bekerja, pengakuan ini merupakan perjanjian perkhidmatan di antara saya dengan pihak Kilauan Impian Sdn. Bhd. Saya juga berjanji akan merahsiakan segala maklumat mengenai Kilauan Impian Sdn. Bhd. sepanjang perkhidmatan saya. Saya bersetuju dan menerima bahawa jika mana-mana dari pengakuan ini didapati palsu atau tidak benar, pihak Kilauan Impian Sdn. Bhd. berhak menamatkan perkhidmatan saya dengan serta merta tanpa apa-apa syarat.