+605 829 0222 admin@mpr4u.my

Era Baharu MPR

MPR Autoperformance merupakan solusi kepada isu penggunaan minyak kenderaan. Harga pasaran minyak yang tidak menentu dan perbelanjaan kos sara hidup yang meningkat sudah tentu menbingungkan anda.

Di sinilah kami memainkan peranan, memberi peluang untuk anda berjimat. Bukan setakat itu sahaja, kami juga membuka peluang kepada anda yang ingin menceburi dalam bidang perniagaan melalui program MPR Certified Agent.

Dalam masa yang sama, kami akan terus kekal mengembangkan teknologi yang sedia ada pada produk-produk MPR tanpa menyisihkan faktor-faktor kemanusiaan. Inlah cara kami, budaya kami dan prinsip kami di MPR.

MPR fuelsave™

Teknologi unik MPR Fuelsave™ yang direka khusus untuk setiap produk keluaran kami terbukti meningkatkan penjimatan minyak yang tak masuk akal.

MPR performadrive™

Pengagihan arus yang stabil dan konsisten dari MPR Perfomadrive™ dengan kuasa turbo booster 2.0 yang diperkemas meningkatkan prestasi tujahan enjin luarbiasa – Satu pengalaman baru yang pasti berbeza.

MPR smartdrive™

Teknologi pengurusan arus MPR Smartdrive™ meningkatkan daya pengurusan stabil dan cekap untuk seluruh sistem elektronik kenderaan – Ia meningkatkan keupayaan dan melindungi sistem kenderaan dengan efisien.

Intelligent Stabilizing System

Satu mekanisma yang diimplimentasikan dalam unit MPR Fuelsaver untuk menambahkan lagi kecekapan pengurusan distribusi arus elektrik dalam kenderaan dengan lebih sekata & efisyen. Bersifat adaptif dan ideal berintegrasi secara automatik dalam mengenali variasi kuasa atau arus elektrik yang perlu diuruskannya.

MPR comfortdrive™

Hasil dari integrasi teknologi unik yang dilengkapkan dalam produk MPR membawa ke status pemanduan berbeza – MPR comfortdrive™, satu cetusan pengalaman pemanduan mewah lagi selesa yang pasti menjentik emosi setiap pemandu.

Turbo Booster 2.0

Peningkatan kuasa enjin kenderaan tanpa modifikasi yang berat memberikan pengalaman pemanduan ala kereta berenjin turbo.

Kepentingan

MPR kepada kenderaan bermotor

Kini, semua orang sedia maklum, kenderaan bermotor ini mempunyai dua bahagian penting yang menggerakkan sesebuah kenderaan. Pertamanya adalah bahagian enjin kenderaan yang bergerak secara mekanikal. Keduanya adalah sistem elektrikal kereta yang mana ianya menjadi penghubung rapat kepada enjin bagi membolehkan kenderaan itu dihidupkan dan seterusnya bergerak dengan sempurna dan lancar kemana sahaja.

Produk

Produk-produk Premium MPR

Kami di MPR sentiasa mengutamakan kualiti, maka dengan ini terlahirlah barisan produk-produk Premium yang Super Canggih, Super Power & Super Hebat!

MPR Fuelsaver

MPR Fuelsaver merupakan satu gajet yang mengawal dan menstabilkan arus serta voltan di dalam kenderaan dan menjadikan pengagihan arus yang lebih efisyen dan efektif.

MPR Lubricant

Minyak pelincir MPR telah diformulasikan oleh Metal Treatment Additive & Synthetic (MAS) yang melepasi piawaian American Petroleum Institute (API) SN/CI4 & menjadikan ia sifar geseran.

Bagaimana MPR berfungsi

Penjimatan Sehingga 50% Dengan Hanya Plug & Play

Apakah fungsi sebenarnya gajet ini? Apa signifikasinya dengan penjimatan minyak. Di manakah logiknya?

Soalan-soalan seperti ini sudah biasa kami dengar. Kami di MPR sentiasa peka terhadap apa sahaja info dan trend semasa. Klik butang di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Hubungi Kami

+605 829 0222

Lot 1643, Tingkat 1, Jalan Ciku Off Jalan Tupai, 34000 Taiping

Isnin – Sabtu : 9am – 6pm

Mula Di Sini

Berbual dengan wakil kami di Facebook Messenger.