+6010 510 9300 admin@mpr4u.my

MPR AutoPerformance

SPECIAL EDITION

ADAKAH KORANG MEMANG SEDAR, SEKARANG NI…..

…kereta korang sekarang tak rasa macam waktu baru-baru beli kereta DULU
bila nak start enjin kereta dok bunyi krreekkk…. kreekkk… baru kereta hidup
dulu on aircond level 1 pun dah sejuk, sekarang on aircond level 3 pun masih rasa bahang

dulu tekan minyak sikit dah boleh pecut laju,
sekarang kereta tersengguk tengah traffic light siap kena hon lagi dengan orang belakang.

dulu boleh simpan duit kepuk2 sebab service maintenance kereta tak payah fikir,
sekarang  nak isi minyak pun nak kena buat kira-kira lepas ke tidak.

Silap-silap TIAP-TIAP bulan kena ikat perut….

KORANG RASA STRESS, PRESSURE DAN GIVEUP?

tipu, kalau korang tak rasa macamtu!

dan level stress ini boleh meningkat 10x ganda, lagi-lagi bila sekarang ni HARGA MINYAK dah mula NAIK sikit-sikit.

Siapa yang tak stress.. siapa yang tak struggle bila jadi mcm ni..

BAGAIMANA NAK MENGELAKKANNYA, SEDANGKAN……..

korang sendiri pun tiada masa dan usaha untuk menjaga kereta korang,
korang rasa sukar utk menjaga kereta korang,
Harga pasaran minyak sekarang tak menentu.

jika korang mengalaminya, korang tidak keseorangan!
saya sendiri pernah mengalaminya
terpaksa catu belanja bulanan utk penjagaan kereta dan duit minyak!

AKHIRNYA…..SAYA TEMUI JAWAPANNYA!!

kereta saya yg dulunya BANYAK GILA masalah maintenance dgn makan minyak ni

RUPA-RUPANYA DISEBABKAN;

 

…kegagalan saya sebab saya sendiri tak faham kereta saya!
…saya sendiri tak pernah peduli dengan keadaan kereta saya,
…bila rosak sikit saya biarkan sahaja seperti tiada apa-apa,
…duit minyak lagilah saya tak boleh nak control.. nak tak nak kereta kena bergerak juga!

kerana itulah saya cepat-cepat cari SOLUSI dan perbaikinya!
saya perbaiki untuk kelangsungan sara hidup keluarga saya..
nak jual kereta rasa lagi berat nak pula kereta kesayangan.

dari pengalaman itulah, saya usaha cari solusi.
dan.. akhirnya saya temui SOLUSInya!

Benda apa tuu?

Ia dibangunkan melalui penggunaan komponen-komponen terbaik dari jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara.

Dicipta khusus bagi menstabilkan arus elektrik kenderaan serta memantapkan pembakaran bahan api.

Memastikan pemanduan anda lebih lancar, mengoptimumkan sistem brek kenderaan, menambah tork enjin serta menambah
baik sistem elektronik kenderaan.

Pelbagai Integrasi Teknologi….Memang Padu! 

Teknologi unik MPR Fuelsave™ yang direka khusus untuk setiap produk keluaran kami terbukti meningkatkan penjimatan minyak yang tak masuk akal.

 

Teknologi pengurusan arus MPR Smartdrive™ meningkatkan daya pengurusan stabil dan cekap untuk seluruh sistem elektronik kenderaan – Ia meningkatkan keupayaan dan melindungi sistem kenderaan dengan efisien.

Hasil dari integrasi teknologi unik yang dilengkapkan dalam produk MPR membawa ke status pemanduan berbeza – MPR comfortdrive™, satu cetusan pengalaman pemanduan mewah lagi selesa yang pasti menjentik emosi setiap pemandu.

Pengagihan arus yang stabil dan konsisten dari MPR Perfomadrive™ dengan kuasa turbo booster 2.0 yang diperkemas meningkatkan prestasi tujahan enjin luarbiasa – Satu pengalaman baru yang pasti berbeza.

Dengan Cetusan Teknologi Intelligence Stabilizing System…..

Cetusan Teknologi Intelligence Stabilizing System yang memberi pengalaman menakjubkan dan memberi kuasa Turbo kepada setiap pemanduan.

ISS ialah satu mekanisma yang diimplimentasikan dalam unit MPR Fuelsaver untuk menambahkan lagi kecekapan dalam menguruskan distribusi arus elektrik dalam kenderaan Ia juga bersifat adaptif dan ideal untuk berintegrasi secara automatik dalam mengenali jenis kenderaan dan variasi arus elektrik yang perlu diuruskannya.

 

Pengalaman Pemanduan Terbaik dan Prestasi Penjimatan Minyak Sehingga 50%

Sistem Penapisan Arus Elektrik Paling Berkuasa

Gajet penjimat minyak MPR dipacu oleh sistem tapisan arus elektrik mikro yang efisyen. Ia menghasilkan cetusan arus stabil dan memberikan penjimatan minyak yang hebat untuk kenderaan anda.

Pengalir Arus Terbaik

Bagi meningkatkan prestasi gajet penjimat minyak ini, plat tembaga (copper) diguna supaya arus elektrik dapat disalurkan dengan baik bagi mengelakkan pembaziran arus.

Nak Tahu lebih Banyak Tentang MPR?